top of page

BRUKERVILKÅR

 Ved å registrere deg  på denne nettsides tjeneste/tjenester og/eller ved å klikke på en «Jeg godtar» eller lignende knapp og/eller ved å gå inn på eller bruke hjemmesidens tjenester bekrefter du at du har lest og forstått vilkårene.

TJENESTEN ER IKKE UNDER NOEN OMSTENDIGHET MENT Å BENYTTES I AKUTTE MEDINSKE ELLER PSYKISK/PSYKIATRISKE NØDSITUASJONER ELLER NØDSTILFELLER – Hvis du er i en slik situasjon, anbefaler vi deg på det sterkeste å ringe til det lokale nødnummer der du er eller dra til akuttmottak/legevakt

Registering og personopplysninger

 Brukernavn og passord på din konto er personlig og skal ikke distribueres til andre. Du plikter å holde all registrert informasjon knyttet til din konto oppdatert og korrekt.

Personopplysninger som du registrerer vil kun bli benyttet av Mindful life i forbindelse med de tjenestene som Mindful life tilbyr. Du kan når som helt endre opplysningene selv, eller sende en epost til post@mindfullife.no for å be om at opplysningene skal slettes.

Bestilling og betaling

Betaling skjer gjennom tredjepart som for eksempel PayPal og Stripe og er automatisert. Mindful life vil ikke få tilgang til noen form for opplysninger utover hvem som har betalt for hva. Tilgang til tjenester og onlinekurs får du automatisk etter mottatt betaling.  Her vil du umiddelbart få tilgang til alt kursmateriale så som videoinnspillinger, lydfiler og PDF:er

 I utgangspunktet vil vi på Mindful life anse tjenesten / online kurset for levert når du får tilgang.  Hvis du av en eller annen grunn blir forhindret til å ta i bruk tjenesten du har kjøpt og ønsker å gjøre bruk av angrefrist, kan du innen 14 dager sende oss en e-post for angrerett på post@mindfullife.no

Ved manglende betaling vil tilgangen til produktet eller tjenesten stenges automatisk. Du vil bli belastet for det du har mottatt av innhold til ordinær pris for perioden abonnementet har vært aktivt.

Tilgang og abonnement på digitale tjeneste/online kurs er til personlig og privat bruk. Deling eller offentlig visning av kursene er forbudt.  

Rettigheter

Alle rettigheter til tjenester og innhold fra Mindful life tilhører Mindful life. Det er ikke tillatt å kopiere, distribuere eller på annen måte mangfoldiggjøre slikt innhold uten etter avtale med Mindful life

Nedetid eller tekniske problemer

Mindful life kjøper digitale tjenester fra tredjepart så som vimeo.com og Wix.com og kan dermed ikke rå over tekniske problemer.  Vi vil når det er praktisk mulig informere om begrensninger i tilgjengeligheten. Får du problemer med tilgang kontakt post@mindfullife.no. Mindful life tar forbehold om at det kan forekomme feil og unøyaktigheter i innhold.

Endringer i vårt tilbud

Vi kan når som helst og uten varsel beslutte å avvikle Tjenesten eller erstatte Tjenesten med en annen tjeneste. I slike tilfeller forbeholder vi oss retten til å terminere din tilgang til Tjenesten, som vil skje etter at du har fått informasjon om dette, for eksempel i form av en e-post til din registrerte e-postadresse.

Brudd på vilkårene

Ved brudd på disse abonnementsvilkårene forbeholder Mindful life seg retten til å avslutte eller fryse ditt abonnement. Mindful life har rett til å slette brukeren fra hjemmesiden ved brukerens vesentlig mislighold av disse vilkårene.

bottom of page