top of page
40991_429776516117_6213754_n_edited.jpg

Hei og velkommen

De fleste av oss er vant til et liv og en hverdag der vi må oppnå forskjellige mål, og vi må prestere. Vi skal rekke så mye, få til så mye, være så mye. Hver og en av oss har flere ulike roller som stiller krav og forventninger til oss, i tillegg kommer de vi har til oss selv.

Det snur vi på nå. Med meg skal du ikke prestere, og du skal ikke oppnå noe, du skal kun erfare.

Håper du gleder deg like mye som jeg gjør!

INTEGRITET
ÆRLIGHET
RESPEKT
ÅPENHET

Om Meg og Mindful Life

Hjertelig velkommen til hjemmesiden Mindful Life, veldig hyggelig at du har funnet veien hit.

Mitt navn er Henrik Schøller, jeg har siden 2009 hatt en brennende interesse for menneskelige handlinger og adferd.  Jeg hadde en del utfordringer i ung alder som jeg fikk hjelp til å håndtere. Når det gikk opp for meg at det var meg selv som var roten til problemene, og ikke mine omgivelser, eller omstendigheter rundt meg, ble jeg veldig fasinert av menneskelig adferd. Siden den gang har jeg fortsatt med å utvikle denne interessen.

Trading og aksjehandel har vært en av mine hobbyer i mange år, og jeg  oppdaget fort hvor stor rolle menneskelig adferd har å si i denne sammenheng også. Det førte til flere kurs i psykologi og adferd, deriblant Cognitiv bias med High Performace Trading og Trading Psychology med Walter Peters Phd.

Jeg har vært resursperson for Akan på Den Norske Opera og Ballett, holdt seminarer på forskjellige universiteter i Nairobi, og har i en periode jobbet som konsulent for Oslo kommune.

Tankevirksomheten vår og hvordan våre tanker påvirker oss har fasinert meg mer og mer. Det førte meg til slutt inn på en Mindfulness Instruktør utdannelse hos Creationwork, og derav oppstod denne hjemmesiden.

Jeg er en ærlig, samvittighetsfull og empatisk person som er ydmyk og respektfull i møte med andre mennesker. Jeg er drevet av en sterk rettferdighetssans og har gode grunnverdier for å stå opp for det som er rett, og stå imot det som er galt. Jeg blir fort engasjert når jeg har mye å bidra meg.

Med meg får du trygghet, stabilitet og kvalitet. Den samlede erfaringen og bakgrunnen min har gjort meg til en god samtalepartner med en positiv og løsningsorientert tilnærming. Jeg har en grunnleggende tro på at alt kan løses, at alle hindringer du treffer på i livet bare gjør deg sterkere og tryggere, og skaper en tydeligere identitet.

“Rule your mind, or it will rule you”
– Horats (Romersk dikter 65 f.Kr - 8 f.Kr)
bottom of page